MAAK KENNIS MET DE POH-JEUGD

VRAAGBAAK

Het CJG werkt nauw samen met diverse partners op het gebied van opvoeden, opgroeien en mentale gezondheid. Je kunt ook als professional met al je vragen en zorgen bij ons terecht. We denken graag met je mee.

> Meer informatie 

POH-Jeugd

Je kunt als professional de POH-Jeugd van het CJG, inschakelen bij vragen rondom de ontwikkeling van een jeugdige. Denk aan klachten op het gebied van somberheid, sociale angst, faalangst, piekeren, eetproblemen, problematisch gamegedrag, verwerkingsproblematiek (scheiding, rouw), eenzaamheid, verkeerde vrienden en slaapproblemen. Iedere huisarts, jeugdarts en school heeft (per gemeente) een eigen psycholoog als aanspreekpunt.

> Meer informatie

Opgroeienin046.nl

Opgroeienin046.nl is het online platform waar (aanstaande) ouders, verzorgers, jongeren en professionals actuele digitale informatie aangereikt krijgen over opvoed- en opgroeithema’s in de rubrieken: kinderwens, zwanger, baby, peuter, schoolkind en jongeren. Professionals kunnen opgroeienin046 benaderen als zij opvoed- en opgroeithema’s signaleren in de Westelijke Mijnstreek.

> Meer informatie

NIEUWS & UPDATES

CONTACT

Wil je meer weten over wat we voor jou of voor jouw kind kunnen betekenen? Bel ons gerust.

 

Bel ons:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Tel. 046 – 850 69 10

Stel je vraag via WhatsApp:
Stel je vraag

Of stuur ons een e-mail:
info@cjg-wm.nl

Of stuur ons een berichtje via het contactformulier! We zullen dan contact met je opnemen.

 

Verzenden