MAAK KENNIS MET DE POH-JEUGD

Het CJG werkt nauw samen met diverse partners op het gebied van opvoeden, opgroeien en mentale gezondheid. Je kunt ook als professional met al je vragen en zorgen bij ons terecht. We denken graag met je mee.

Je kunt als professional de POH-Jeugd van het CJG, inschakelen bij vragen rondom de ontwikkeling van een jeugdige. Denk aan klachten op het gebied van somberheid, sociale angst, faalangst, piekeren, eetproblemen, problematisch gamegedrag, verwerkingsproblematiek (scheiding, rouw), eenzaamheid, verkeerde vrienden en slaapproblemen. Iedere huisarts, jeugdarts en school heeft (per gemeente) een eigen psycholoog als aanspreekpunt.

Opgroeienin046.nl is het online platform waar (aanstaande) ouders, verzorgers, jongeren en professionals actuele digitale informatie aangereikt krijgen over opvoed- en opgroeithema’s in de rubrieken: kinderwens, zwanger, baby, peuter, schoolkind en jongeren. Professionals kunnen opgroeienin046 benaderen als zij opvoed- en opgroeithema’s signaleren in de Westelijke Mijnstreek.

NIEUWS & UPDATES